Кого ще звільнять за відсутність плану на 2024 рік?

15 лютого 2024, 14:58
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
63
Кого ще звільнять за відсутність плану на 2024 рік?

Як можна скласти військовий план, не знаючи політичного плану?

Радянська влада брехала завжди. Пострадянські країни отримали цю «важливу» функцію в спадщину. Тільки різні країни брешуть народу по-різному. У країни-агресора - це є основою державної політики. У нас безперечно, масштаби не ті, але функція живе.

Ось прочитав про те, що Залужному поставлено у провину, і що це було причиною його відставки, відсутність плану на 2024 рік. Та й стало смішно та сумно одночасно.

Як можна скласти військовий план, не знаючи політичного плану? Ну можна. Місяць іду на південний схід, інший місяць на північний схід. Наступ підтримують F-16. Далекі підступи обстрілюємо ракетами Taurus. Грошей дає Америка.

Але за два тижні з'ясовується, що ракет (поки що) не буде. F-16 також. Та й із грошима проблема. Та й кому потрібні військові плани без політичних рішень? Це як бізнес-план без економічної складової.

То який військовий план можна скласти без політичних рішень, за які відповідає зовсім не армія та її головком? А хто відповідає? Можу перерахувати, але самі знаєте. Їх, політичних «рєшал», у керівництві багато. Але, не вирішили. А винен головком.

Зняли його, поставили одного із його головних помічників. Гідного військового. А потім зняли ще купу військових керівників. Теж за відсутність плану?

А чи політичний план на цей рік складено? Якщо ні, то можна зняти з посад купу керівництва. Із формулюванням «За відсутність плану на 24 рік».

Найбільша біда російського народу - відсутність критичного мислення. Ми все спочатку сподівалися, що ось-ось одумаються. Не тільки не схаменулися, а показали своє рабське обличчя, змащене рясною пропагандою.

А нас усіх вважати безмозким стадом, це нормально? Впарювати будь-яку каламуть? Впевнений, що український народ вже вакцинувався від тотальної брехні, зокрема й за допомогою двох Майданів. Виховалося у нас критичне мислення і брехня відразу ріже очі.

Зрозуміло, що можуть бути будь-які причини. Можуть бути такі, про які ми не знаємо. Але новини все одно читаємо. Три місяці тому я писав про прослуховування у кабінеті головкому. А що, може тоді вже хтось хотів дізнатися, яким буде військовий план на 2024 рік? Або наперед знав, що плану не буде. Збирали докази, що його не буде?

Ні. Тоді сказали, що все нормально. Заспокоїли. А тепер сказали, що тоді помилялися. Хто помилявся? Відповідь навряд чи дізнаємось. Читаємо новини далі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.