Хто рветься до влади

29 листопада 2023, 21:34
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
186
Хто рветься до влади

Деякі депутати почали радити військовим як і що робити

Три дні тому, вже при закінченні спецоперації в Запорізькій області та виходу з неї, загинув племінник моєї дружини. Він був спецпризначенцем, офіцером ССО, брав участь в найскладніших наших військових операціях. Красень, 190 росту, 30 років. Три вищих освіти та навчання як спецпризначенця за кордоном. Одна дитина в матері.

Лишилась дружина с синочком 3 років. Без будь-якого житла у рідному Хмельницькому. Ну таке в нас відношення до військових. Я знаю. Сам звільнився з військової служби 30 років тому, а належного житла від держави так і не отримав. Сам заробив. А раз заробив, то й службову квартиру в незаконний спосіб держава відібрала. Я пропустив через себе всі ці проблеми.

Але я про всіх наших військових. Це зараз ми їх цінуємо. Пишаємось. А потім? А потім буде чиновник. Який скаже: немає житла, немає роботи. Почекай, колись дамо.

А хто він, цей чиновник? Доволі часто це колишній співробітник Держохорони. Теж «офіцер». Їх повно в держструктурах. Великих начальників треба охороняти. Хто ж має сумнів? Та разом з цим, вирощувати кадри для державного управління. То колись була Академія державного управління при Президентові України. Її вже закрили? Кому вона потрібна, коли є ДСО! На найвищі посади їх беруть вже обережно. Їх очільник одного разу вже був міністром оборони. Під його керівництвом був Іловайськ. А на посадах нижче їх повно. Не чувших присмаку пороху. Ми даємо прочухана депутатам, але у Верховній Раді майже все керівництво апарату вихованці ДСО. Вони дивились мовчки як найвище керівництво відпочиває. З усіма атрибутами у вигляді коштовних напоїв та гарних дівчат. Мовчали? Так ось вам в нагороду й посади. Там також треба мовчати і робити що скажуть. Які там депутати! Потрібні закони проведуть, непотрібні зариють. Житло потрібне отримують своєчасно.

Ось зараз деякі депутати почали радити військовим як і що робити. Вони самі такі розумні? Чи їм хтось дає поради? Мабуть, що дає. Той хто керує усіма. Але не думаю, що це Президент. Президента вже почали паплюжити як винного. Та навчають військових як жити. Як би хочуть до влади військових. Але під виглядом військових прийдуть ті самі охоронці. Як говорили римляни: дивись кому вигідно.

Та мої слова не про них. А про належне та достойне у всіх сенсах відношення до військових. Які гинуть за нашу Свободу. Слава Героям! А всю нечисть геть.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.