Що криється за істерикою навколо «легалізації канабіса»

19 липня 2023, 15:40
Власник сторінки
соціальний експерт
0
574
Що криється за істерикою навколо «легалізації канабіса»
Є загроза перетворення України на світову плантацію наркотиків!

Прийнятий в першому читанні законопроект 7457 загрожує перетворити Україну на наркоплантацію

Вся ця істерика в ЗМІ і соцмережах навколо медичного канабісу, це не про його легалізацію, - це про перетворення України в наркоплантацію!

Всі питання легалізації медичних  наркотичних препаратів давно вирішенні

Згадайте  старий закон України № 60/95 «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори». Тут детально описано, як застосовувати наркотичні препарати для лікування хворих. Та ж Постанова Кабінету Міністрів № 324 від 7 квітня 2021 року, яку підписав пан Шмигаль,  називається «Про внесення змін до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів». І о диво тут ви побачите, що внесені в цей перелік препарати на базі канабіноїдів, на базі маріхуани для того, щоб лікувати важкохворих пацієнтів. Тобто, іншими словами, 7 квітня 2021 року постановою КМУ  № 324 повністю легалізовано використання медичних препаратів на основі канабісу для застосування в медичній практиці.

Що ще потрібно? А потрібно перетворити Україну на світову наркоплантацію!


Ще раз весь хайп (на який вкинули в ЗМІ мільйони доларів) це не про легалізацію ліків на базі канабісу, це про інше…

Навіщо законопроект №7457, який знову говорить про легалізацію медичного канабісу?

Дивіться  статтю 15 скандально-екзотичного  законопроекту №7457 - "Діяльність по вирощуванню рослин, яка містить наркотичні складові роду коноплі" - тепер культивація вирощування може здійснюватися без будь-яких обмежень на території України юридичними особами всіх форм власності… тепер зрозуміло?!

Стаття 16, дозволяє розробляти нові наркотичні засоби, в тому числі на основі канабіноїдів, тобто на основі канабісу, установам приватної форми власності. Це другий елемент циклу. Щойно вони дозволили без обмежень вирощування наркотичної маріхуани по всій території України. Тепер вони статтією 16 дозволяють приватним лабораторіям розробляти нові наркотики.

Стаття 17, дозволяє уже все з маріхуани, яка вирощена, приватним корпораціям  - виготовляти, зберігати, привозити, придбавати, реалізовувати, експортувати, імпортувати все, що завгодно на території України, по суті будь-які наркотичні препарати.

Стаття 27 - фактично дається можливість організовувати приватним корпораціям реалізацію в роздріб лікарських засобів на основі канабісу, і на основі інших наркотичних препаратів в приватних аптечних закладах по всій країні.


Разом з тим, щоб припинити будь-які маніпуляції на цю тему, треба примусити нинішній уряд в межах діючого законодавства своєю постановою негайно додатково до тих медичних препаратів, які сьогодні містяться в постанові  КМУ № 324, додати препарати з канабісу для лікування важких хворих - щоб негайно внесли всі медикаменти на базі канабісу, які можна законно внести і законно використовувати на нашій території.

Уряд,  має негайно виділили бюджетні кошти для того, щоб безкоштовно забезпечити наших військових необхідними медичними препаратами з каннабісу, онкохворих, дітей, які мають тяжкі форми, епілепсії, онкології і так далі.

Якщо Шмигаль цього не зробить, це буде означати, що уряд позбавляє важкохворих пацієнтів медикаментів на маріхуані, які приносять полегшення.


Проте, якщо вже влада  так хоче легалізувати наркомафію в Україні, то хай запитає після війни на базі широкого обговорення у народу на референдумі, чи хочуть люди, щоб наркотична маріхуана вирощувалася на всіх сільськогосподарських землях України приватними наркокорпараціями без будь-якого обмеження.

P.S.   Про вільну пресу та свободу слова - декілька здавалося би серйозних видань побоялися опублікувати матеріали по скандальному законопроекту 7457 ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: наркотики,марихуана,законопроект,Україна,істерика,канабіс,Денис Шмигаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.