Паперова довідка про реєстрацію місця проживання більше не потрібна

10 лютого 2023, 16:16
Власник сторінки
Юриспруденція
0
31
Паперова довідка про реєстрацію місця проживання більше не потрібна

Відтепер витяг про місце проживання можна отримати в застосунку «Дія»

Довідка про реєстрацію місця проживання» більше не потрібна. Відтепер витяг про місце проживання можна отримати в застосунку «Дія». Про це повідомила прес-служба МВС.

Для того, щоб згенерувати витяг, потрібно:

1.    зайти у застосунок «Дія» та натиснути «Послуги»;

2.    обрати пункт «Довідки та витяги»;

3.    обрати «Витяг про місце проживання» та натиснути «Замовити витяг».

Заяву буде опрацьовано протягом декількох хвилин, і, якщо інформація про людину міститься у реєстрі - витяг буде сформовано. Крім того, є можливість завантажити витяг на телефон у PDF-форматі впродовж 24 годин. Батьки можуть замовити у застосунку витяг про місце проживання своїх дітей

Якщо у Вас виникли додаткові питання, ви можете звернутися до системи безоплатної правової допомоги, зателефонувавши за єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні), або відвідати сайт - https://www.legalaid.gov.ua/, чи самостійно знайти правову інформацію, що Вас цікавить на сайті правових консультацій - https://wiki.legalaid.gov.ua/.  

 

Консультував, 

Завідувач сектору «Рахівське бюро правової допомоги» Хустського МЦ з надання БВПД 

Василь Савуляк


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.