ПОВІСТКА — це просто ПАПІРЕЦЬ...

14 січня 2023, 07:54
Власник сторінки
0
68

Трагедія нашого народа в тому, що люди майже тотально НЕ знають свої Прав! І тому їм дуже легко впарюють про їх «обов'язки»!




Нагадую!
ПОВІСТКА — це просто ПАПІРЕЦЬ про явку до воєнкомату!
Якщо НЕ хочете «на фронт» — просто пишите (бажано «на відео») ВІДМОВУ на ім'я воєнкома на підставі ст. 3, 27 і 64 Конституції України!
Особисто знаю про декілька подібних «грамотних відмов»!

Трагедія нашого народа в тому, що люди майже тотально НЕ знають свої Прав! І тому їм дуже легко впарюють про їх «обов'язки»!
І тільки добровільна(!) мобілізація! І тільки вільний(!) виїзд із України для усіх, крім носіїв держтаємниці! Усе інше — ЛАЙНО від лайно-влади! Яке, на жаль, наш народ під «а-ля патріотичним» соусом масово хаває і собі і Україні на погибель... 
Тому: Воїнам — Пошана і Пільги, інші — допомагайте як і чим можете або «скатертиною шлях». Лише тих хто активно перешкоджає (працює на ворога) – ось тих і карати. Усіх інших же «просто виживаючих» – свинство і нелюдяність під час війни (особливо під час війни!) чіпати взагалі.
Тим більше, що робити в цій війні ставку на «масову мобілізацію» — неефективна і навіть загибельна дурість для Украіни!

ПС: Паруючи висери «а ти чого досі не на фронті».
Я — юридично «досить жорсткий білобілетник». А фактично я поки що свідомо НЕ йду, бо НЕ хочу на фронт ("на передок"), бо набагато більшу Користь Україні приношу і можу намагатися приносити там де я є. Коли ж і якщо — а це зовсім не виключно,- я вирішу, що буде Кориснішим моє знаходження "на фронті" ("на передку") — я знайду спосіб і туди за лічені дні потрапити! 

ППС: І да — усі, незалежно від віку, статі, стану здоров'я і тп.., хто особисто НЕ знаходяться "на фронті", але призивають або навіть пеняють іншим туди йти — як мінімум НЕвисокоморальні НЕдоумки!
Усі "фронтовики", які призивають-пеняють іншим йти "на фронт"- як мінімум ситуативно НЕ праві!
Бо Єдиний Шанс України запобігти якщо не окупації РФією, то щонайменше Катастрофі "дикого поля" — ПРОТЕКТОРАТ Союзників і якомога швидше переведення активної-"армія-на-армію" війни з РФією у гібридний-комбінований формат (не плутати з "замородженим" конфліктом!)

А поки що # :(

Повністю на 100% виправдавший себе "катехізис вірних дій" - див. мій текст від 12.06.2022
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Киев,США,НАТО,президент,донбасс,протекционизм,мобилизация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.