Отже! Україна вступає в фінальний квартал...

09 січня 2023, 02:07
Власник сторінки
0
52

коли стане остаточно зрозуміло...




Отже!
Україна вступає в фінальний квартал, коли стане остаточно зрозуміло:
Врятує тепер вже «терміново оформлений» ПРОТЕКТОРАТ Союзників і переведення війни з РФ в гібридний формат від окупації майже усю на данний момент неокуповану РФією територію України (десь 75%, мінусуючи 18-19% окупованих і 5-6% «буферних» територій «лінії фронту»). Або ж немала частка (поки що) неокупованої території України приречена протягом півтора років на окупацію РФією, а ще більша — на перетворення на майже «дике поле»!

Масштабна мобілізація в РФії авральними темпами продовжиться після Хрещення.
До кінця лютого вони будуть «добивати» Донеччину.
А з березня, незалежно від «успіхів» на Донеччині (а те що там будуть для РФії «успіхи» майже очевидно), «масштабно двинуть»... питання, куди: склоняюся (і сподіваюся!) що все-таки на Харків-Суми, бо якщо на Рівне-Луцьк — це буде кабZдець Надіям на ПРОТЕКТОРАТ Союзників майже для усієї України. Що підуть на Київ, а не по двум вищевказаним напрямкам — майже нереально. Можливий наступ і з півдня — на Запоріжжя. Це буде гірше, ніж на Харків, але краще, ніж на Рівне!
Після початку масштабних наступів десь протягом місяця Москва остаточно визначиться: (цього разу) вона «забирає» усю Україну, або ж (цього разу) вона обмежиться Лівим Берегом. І якщо варіант другий, то вони почнуть бомбити усі (а їх зовсім НЕбагато) мости через Дніпро!...

«А-ля патріотичні» мавпочки!
Які хавали в квітні-червні лайно про «до Нового Року звільнемо як мінімум усе окуповане після 24.02.2022, а вирогідно і взагалі все до кордонів 1991». А тепер хавають теж саме лайно від тих самих «експерДів» з поправочкою від «до осені 2023» до «максимум за пару років».
Ви уявляєте — а якщо я хоча б частково правий!? :(


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Киев,США,НАТО,Крым,Росія,донбасс,Київ,протекционизм,Україна,війна,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.