10 місяців кривавої АГОНІЇ і суїцидальної майже ГАНЬБИ України!

24 грудня 2022, 03:24
Власник сторінки
0
87

криваваагоніяУкраїнитриває і менісоромнозамійнарод



Єдиний Шанс для України – терміново звертатися до Союзників з наполегливими проханнями взяти Україну під ПРОТЕКТОРАТ!
Нинішня «схема звернення»: зброя-зброя-зброя-санкції проти РФ – повільний, кривавий і руйнівний шлях і окупації України РФ і перетворення неокупованих РФ територій України на «дике поле»!
Причому, залежно від зброї, що поставляється Союзниками, а також залежно від масштабів «мобілізації», яку проводить влада України – чим більше і чим «потужнішу» зброю дадуть Україні Союзники і чим масштабнішою буде «мобілізація» — тим повільніший. А чим повільніший – тим кривавіший і руйнівніший насамперед для України, а не для РФ, тому що війна йде на нашій(!) території!
Якщо абзац вище вас не «зачепив» — ви недоумок. Може і щирий патріот України, але 100% НЕдоумок. А це на війні дорівнює ворогу!
 
На жаль, час коли окупантів, задіяних у війні проти України, було в рази менше, ніж Воїнів ЗСУ — Україна досить плідно використала на полі бою, але повністю упустила в плані інших фронтів (дипломатичного, економічного і головне — ідеологічного!)!
Тепер вже РФ проводить мобілізацію і невдовзі знову піде вперед – тактикою «мертвої землі». А також буде перетворювати неокуповані мегаполіси України в «дике поле» в плані соціального колапсу... А «м'яса» в РФії в рази більше, ніж людей в Україні.
 
Вже зараз в Україні кожної хвилини гине на полі бою, під час обстрілів або, здебільшо, вмирає через посилюючийся соціальний колапс мінімум один житель, який так би жив. І ситуація стрімко погіршується.
А левова частка українців досі настільки зазомбовані втішуючим «ми перемагаємо», що на тлі певних перемог (на 1.9.2022 було окуповано 22%, зараз 18% території України) НЕ бачать вочевидного ЖАХу: в яке ПЕКЛО стрімко котиться Ненька! І як мало від України ризикує залишитися, і в якому жахливому стані буде те, що залишилося – вже через рік, якщо вектор дій «володу тримаючих» не зміниться! А для цього насамперед потрібна термінова зміна вектора дій Пробудженої Адекватної частки суспільства.
 
Тільки Протекторат Союзників і перевід нинішньої «армія-на-армію»-відкритої війни з РФ в гібридний-комбінований формат – Шанс України!
 
КорявоПоетична СУТЬ ситуації:
Так як Зеленський НЕ підняв навіть в Штатах питання ПРОТЕКТОРАТу — то його 100% потрібно вбирати!
Бо тільки вгоняючи Неньку в труну можна просити лише зброю одну!
Це стосується не «ЗЕ-Команди» одних, а і «лідерів мислень» і політиканів усіх!
А хто з цим не згодний — той для життя в Україні НЕ годний!
Бо якщо хоче суїциднУтись — хай не змушує інших з собою загнутись!
 
А поки що криваваагоніяУкраїнитриває і менісоромнозамійнарод !

Повністю на 100% виправдавший себе "катехізис вірних дій" - див. мій текст від 12.06.2022
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Киев,США,НАТО,Крым,президент,Евросоюз,донбасс,Київ,Донбас,Україна,війна,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.