Україна! ВА-БАНК чи все ж таки СТРАХУВАННЯ від Краху!?

20 вересня 2022, 20:28
Власник сторінки
0
48
Україна! ВА-БАНК чи все ж таки СТРАХУВАННЯ від Краху!?

Кожен кущик України має волати: "ПРОТЕКТОРАТ"!



Україна! ВА-БАНК чи все ж таки СТРАХУВАННЯ від Краху!?

Ось і «дочекалися»! Мобілізація в РФ — вже НЕминуча! 
У України є час приблизно до Нового 2023 Року, щоб «отодвинути» орду з 150-170 000 орків до кордонів ОРДЛО і Крима, звільнивши окуповані РФ після 24.02.2022 території!
Після цього в війну вступатимуть вже сотні тисяч мобілізованих РФників. Підготовлених і екіпірованих. І мотивованих!

Водночас з вірними-раціональними діями на військовому фронті Україні потрібно в буквальному сенсі тепер вже волати(!) про Протекторат Союзників (США, Великобританії, хоча б Польщі) над всією неокупованою РФ Україною.
Бо лише такий Протекторат — є єдиним надійним Страхуванням від і подальшої окупації і від обстрілів-руйнування Неньки РФією! А подальше ведення війни з РФ не у «відкритому» «армія-на-армію», а у «гібрідному-комбіновану» форматі — є єдиним Страхуванням від Краху Неньки і від перетворення її на якщо і неокуповане РФ, то на майже «дике поле»!

Подібного Протекторату можуть «боятися» лише олігархи і мафіозники. І «аля патріотичні» ідіоти, яких, на жаль, в Неньці — як нерізаних шавок...

Якщо ЗСУ успішно звільнять окуповані РФ території і через 3 місяці під Протекторат Союзників попадуть всі території України, в т.ч. і 21-22% зараз окупованих — чудово!
Якщо не звільнять — це буде Страхуванням від окупації РФ! А звільнення нині окупованих РФ територій України за 3-4 роки при вірних(!) діях у форматі «гібрідної» війни — майже гарантоване! Без величезних жертв і руйнувань, які гарантовані Неньці при війні «відкритій»!

І нагадаю особливо небезпечні брехливі висери від мразот для «аля патріотичного» бидла:
- у РФ закінчуються техніка і боєприпаси;
- мобілізація призведе до падіння Путіна і Ко і до розпаду РФ;
- Україна успішно зможе протистояти РФ навіть при мобілізації орди.

Україна має Жити! І ефективно і раціонально протистояти ворогам. А не стати «тінню держави» задля максимального послаблення РФ.
 
Повністю на 100% виправдавший себе "катехізис вірних дій" - див. мій текст від 12.06.2022
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Киев,США,НАТО,Крым,президент,Евросоюз,референдум,донбасс,оккупация,ВСУ,протекционизм,вооружение,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.