Угорщина не полишає намірів об’єднати колишні території

29 серпня 2022, 14:33
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
33
Угорщина не полишає намірів об’єднати колишні території

Угорщина не полишає намірів об’єднати колишні території

З 19 по 21 серпня 2022 року в м. Железовце (Словаччина) проходив 56-тий Національний фестиваль народного мистецтва під час якого виступив спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер і наголосив на необхідності об’єднання зусиль, в першу чергу країнами Карпатського басейну, з метою протистояння глобалізації в майбутньому.

Зокрема, Л.Кевер зауважив, що «основне джерело небезпеки, яке загрожує націям» у Європі, включно країнам Карпатського басейну, це намагання наднаціональних приватних корпорацій ліквідувати національні державні утворення, які захищають суспільні інтереси на території ЄС: «Окремі глобальні держави, розташовані здебільшого за межами Європи, докладають усіх зусиль щоб перетворити Європейський Союз, який спочатку був альянсом рівноправних націй, на об’єднання держав Європи, а саме на федерацію, в якій нинішні країни-члени, включно Словаччина та Угорщина, втратять своє право на самовизначення та свободу дій».

На переконання Л.Кевера згадані «корпорації» прагнуть заволодіти матеріальними та інтелектуальними ресурсами країн ЄС, тому держави Карпатського басейну (могутність яких полягає в національній ідентичності)  повинні об’єднатися та «боротися проти фінансової влади глобалізму».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.