Угорські праворадикали за єдину Європу і росію.

25 серпня 2022, 21:18
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
29
Угорські праворадикали за єдину Європу і росію.

Угорські праворадикали за єдину Європу і росію.

11 серпня 2022 року на офіційному Інтернет ресурсі (https://mihazank.hu) праворадикальної угорської політичної партії «Рух – Наша Батьківщина» (Mi Hazánk Mozgalom) було розміщено публікацію заступника голови партії Елода Новака під назвою ««Наша Батьківщина» проведе вирішальний референдум щодо членства в ЄС».

Зокрема, у згаданій статті Елод Новак (депутат Державних зборів (парламенту) Угорщини), наголошує, що Угорщина повинна будувати незалежну національну економіку, окремо від будь-якого федерального устрою, пряма мова: «ембарго проти росії роками завдавало серйозної шкоди вітчизняній економіці. Зараз ЄС зіткнувся з настільки серйозною кризою, що існує небезпека необхідності країнам-членам ділитися своїми джерелами енергії з сусідами. Залишатися залежним членом чи бути вільним – ось у чому питання. Ми все більше відчуваємо колонізацію та експлуатацію ЄС, який втручається у наші внутрішні справи й скасовує наше національне самовизначення, розмиваючи країни в європейські Сполучені Штати замість Європи націй».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.