Неонацисьстські ідеали угорських праворадикалів, або Європа – для білих.

18 серпня 2022, 15:16
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
18
Неонацисьстські ідеали угорських праворадикалів, або Європа – для білих.

Неонацисьстські ідеали угорських праворадикалів, або Європа – для білих.

6 серпня 2022 року в м. Стокгольм (Швеція), голова угорської праворадикальної організації Рух Наша Батьківщина (РНБ) Ласло Тороцкаї виступив на засіданні швецької ультраправої організації «Альтернатива для Швеції» (AfS) (праворадикальна організація створена у 2018 році).

 Під час виступу Л.Тороцкаї зазначив, що населення обох країн - Швеції та Угорщини майже однакове, близько 10 млн. осіб, однак територіально Швеція суттєво більша Угорщини з того часу, як після І світової війни територія Великої Угорщини була розділена між іншими європейськими країнами, загинуло багато мільйонів осіб і Європа втратила своє провідне становище в світі. Протягом століття Європа поступово знищується. Не допустимо, що НАТО чи хтось інший втягне нас у третю світову війну. Протягом цих років ліберальна політика в Європі поступово знищує населення. Європа закликала вітати з квітами мігрантів і давати їм прихисток, тим які увірвалися в наші домівки, ґвалтують наших жінок, які нелегально перетнули наші кордони. Все це ліберальна політика міжнародних глобальних організацій, які вважають, що це є нормальним одностатеві шлюби. Однак ми вважаємо, що це є не нормальним.

Глобальні корпорації, Міжнародний економічний форум, а також підконтрольні їм політики хочуть одне: егоїстичний, імморальний, без родинних зв’язків та патріотичних ідеалів натовп. Нам разом треба боротися проти них.

Якщо чорний африканець пишається тим, що він чорний африканець, то чому тоді ми білі європейці не пишаємося тим, що ми є білими європейцями. Ми маємо переживати за те, що білі люди зникнуть з європейського континенту. Ми за європейців, за білих людей. Ви сильна нація, тому Ви повинні показати дорогу мільйонам мігрантів і відправити їх додому.

Ми північні народи повинні об’єднатися і боротися разом. Ворог який спустошує Європу даний час становить 1/3 населення. Замість Європейського союзу нам потрібна нова, незалежна федерація європейських країн. З 2015 року почалася масова міграція через територію Угорщини і з того часу я вирішив, що потрібно боротися проти мігрантів. Так, мою ініціативу погодив уряд Угорщини і побудував 175 кілометровий мур на кордоні із Сербією, водночас Брюссель не надав жодної копійки для цієї справи. Протягом цих років завдяки вжитим заходами ми змогли повернути назад десятки тисяч мігрантів, які не змогли потрапити до Німеччини та Швеції.

Однак вторгнення не зупинилося, воно буде продовжуватися поки ми разом його не зупинимо. Наша ціль очолити угорський уряд на наступних виборах і бажаємо вам цього ж.

На даний час дуже складні часи для всієї Європи, її чекає економічне і політичне руйнування. Нам треба об’єднатися і захистити свій народ від кризи і так ми зможемо відновити наші країни у Європі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.