«Не потрібен нам паспорт окупанта паспорт»

05 серпня 2022, 11:00
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
44
«Не потрібен нам паспорт окупанта паспорт»

.

Ворог використовує на тимчасово окупованих територіях паспортизацію РФ для легалізації окупації, мешканців попереджають про ризики отримання "червоної макулатури".

Також, ворог підроблює і Українські документи з метою легалізації своїх терористів на території України та їх можливого виїзду закордон для їх деструктивної діяльності на нашій території та закордоном.

Перше. Якщо роздати паспорти, тоді російська пропаганда зможе й далі просувати наратив про те, те що в регіоні проживають росіяни. Відповідно можна розповідати, що  на цей прошарок накладається легенда про їх утиски.

Друге. Паспорти дають росіянам дані, які потім використовують для організації псевдореферендуму. Цей "референдум" не визнає жодна цивілізована країна світу, як не визнали референдуми на сході України чи в Криму. Проте для самих росіян на внутрішню пропаганду це діє.

Третім фактором є жива сила. Російський паспорт у випадку чоловіків є підставою для мобілізації, яку росіяни активно проводять на окупованих територіях. Росіяни майже виснажили всі ресурси в т.зв. "ДНР" та "ЛНР", тому вже проводять підготовку для мобілізації на півдні України.

 Тож наші кореспонденти просять звернути на ці фактори увагу та у разі виявлення такої діяльності чи наявної інформації закликаємо негайно повідомляти правоохоронні органи України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.