Плани і дійсність

23 липня 2022, 13:12
Власник сторінки
соціальний експерт
8
673
Плани і дійсність
Можновладці вперто не помічають економічну дійсність...

Можновладці так захопилися планами розподілу коштів, що вперто не помічають економічну дійсність...

Уряд та Офіс Президента разом з миловановими так  захопилися планами відновлення і мріями про «розподіл» коштів, що вперто не помічають сувору реальність. Економічні перспективи похмурі. Проблеми у державних фінансах, енергетиці, в усіх галузях з втратою робочих місць і масштабним безробіттям… 

 Проте, Уряд продовжує робити вигляд, що  готується до зими.  При цьому була спроба реалізувати корупційну схему Вітренка щодо розкрадання 264 мільярдів бюджетних гривень!  Саме таку суму збирався витратити «Нафтогаз» на непрозору схему фінансування закупівлі природного газу на наступний опалювальний сезон.

 Урядові сподівання, що надрукуємо грошей і закордон нам допоможе,  марні.   Ще на початку весни  Міністр фінансів   Марченко голосно заявляв, що не треба нашим партнерам  списувати зовнішні борги Україні,  очікуємо міжнародну  фінансову допомогу не менше 5 млрд доларів щомісячно. В результаті сумарно за березень–червень отримали лише біля 10 млрд, і Уряд вимушений просити  відтермінування на два роки виплати по зовнішнім зобовязанням.

Влада все ще  зволікає з переводом економіки на військові рейки... 

Видатки в першу чергу на оборону і соціалку, все інше після війни!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Нафтогаз,социальные выплаты,оборона,енергетика,економіка України,уряд,війна,фінанси,безробіття,зовнішній борг,Офіс президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.