Кому війна, а кому "мать родна"…

20 квітня 2022, 21:24
Власник сторінки
0
43
Кому війна, а кому  мать родна …
Фото Укрнет

Санкції працюють. Але працюють ефективно недовго. Гроші в росії готові заробляти багато вигодонабувачів не дивлячись на вбивства та безчинства "руського міра".

Враховуючи деяку кількість прибічників путінського режиму санкції використовуються для своєї вигоди багатьма з них. Вони в певній мірі працюють в іншу сторону, або й взагалі перестають працювати, коли російські компанії знаходять обхідний шлях. Такі новини як подвоєння замовлень на нафту зі сторони Індії, готовність підключитися до програми імпортозаміщення Ірану, збільшення кількості перельотів з москви до Сербії, перенесення та відкриття нових юросіб в непросанкційних країнах багато про що говорять. Заробляти на крові українців є багато бажаючих. І не тільки ті хто не ввів санкції. Франція і Німеччина також досить активно продавала озброєння росії з 2015 року не дивлячись на події на Сході України. Війна тоді була не признана, вона і зараз не признана росією не дивлячись на активну агресію. Після 24 лютого світ змінився, нас почали активно підтримувати і душити санкціями росію. Та завжди залишатимуться ті хто захоче отримати з цього вигоду і непризнаватиме терорру до останнього. Для багатьох гроші не пахнуть…

Не дивлячись на кількість введених точкових і персональних санкцій необхідно вводити санкції проти вигодонабувачів (в першу чергу і в Україні) від ведення бізнесу з росією. Тоді не потрібно буде шукати чергових Нестле, Пепсі, Лєруа, Хенкель, Індію, Китай, Іран і т.д. Запрацюють ефективніше і раніше накладені санкції. Так це може сильно вдарити і по бізнесу США і Європи, але це мабуть найдієвіший інструмент витверезвлення росії і запобігання третьої світової. Пухлину треба локалізувати будь якою ціною. Україні в свою чергу треба досить прагматично дивитися на світ навколо - робити висновки, обмежувати контакти з друзями агресора і вкладатися в першу чергу в розвиток своїх збройних сил і внутрішньої економіки. Ми слабкі потрібні тільки ворогу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.