Війна по-російськи!

21 лютого 2022, 09:54
Власник сторінки
0
37
Війна по-російськи!

Найближче оточення Путіна продовжує повторювати, що все, що робить Росія – це лише відповідь на політичні події в Україні.

На протязі місяця в Росії активно заявляють, що Україна готує наступ на Донбас та РФ. Звичним для російських пропагандистів є поширення наративів про «державний переворот в Україні», «зовнішнє керування» та присутність «націоналістів» в українській владі, які мріють розв’язати масштабну війну з Росією. Російська розвідка намагається зобразити Україну як країну, охоплену громадянською війною, на кшталт Сирії, в якій воюють ісламські терористи з угруповання ІДІЛ.

Кремлівські пропагандисти порівнюють український уряд з нацистами, які в свідомості росіян прирівнюються до абсолютного зла. Заяви про «фашистську Україну», зроблені під час військової ескалації з боку Росії, є особливо промовистими.

Найближче оточення Путіна продовжує повторювати, що все, що робить Росія – це лише відповідь на політичні події в Україні. Також, вони невтомно повторюють, що Росія з 2014 року намагається встановити добропорядні відносини з Україною, але «ця негідниця» не йде на зустріч.

Задля демонізації України, пропагандисти зазначають, що нібито для підготовки військового наступу на Донбас, Україна використовуватиме «багатонаціональні загони бойовиків-джихадистів».

Кремль не полишається в надії звинуватити США та ЄС в розпалювані конфлікту на Донбасі та заставити український уряд вести переговори із бойовиками ОРДЛО.

На ці провокації Президент Володимир Зеленський та всі наші представники, зазначають цілком чітко та конкретно: кроки щодо „Мінська” мають бути логічними, щоб вийти з безвиході війни. І уважне прочитання „Мінська” точно дозволить погодитися із нашою позицією».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,США,Украина-Россия,ордло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.