Флеш-моб проти фейків про агресію України - #Ukraine_does_not_attack

19 лютого 2022, 16:55
Власник сторінки
Менеджер
0
28
Флеш-моб проти фейків про агресію України - #Ukraine_does_not_attack

#Ukraine_does_not_attack

Росія розмістила біля кордонів України майже 200 тисяч військових, готових до наступу. Путін вже прийняв рішення знищити Україну як державу і як націю усіма можливими засобами. Єдине, що залишається зробити - розігнати гарний привід для війни. Росія почала звинувачувати Україну в підготовці нападу на тимчасово окуповані території. Вчора окупаційна влада оголосила про мобілізацію та евакуацію мирного населення до Росії. Це явні ознаки підготовки до бойових дій. Крім того, російські представники в ЛНР і ДНР посилили порушення режиму припинення вогню, намагаючись спровокувати українських військових на вогонь у відповідь.
АЛЕ!!! Україна не планує і не проводить жодних наступальних дій. Ми повинні донести цю інформацію до всіх! Тож, розповсюджуємо новий хеш-тег - #Ukraine_does_not_attack та новини про викриття Кремлівської пропаганди щодо агресивних дій Збройних Сил України! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Ukraine,Russia
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.