Росія поширює дезінформацію та брехню про підготовку провокацій в зоні ООС

19 січня 2022, 19:54
Власник сторінки
Менеджер
0
584
Росія поширює дезінформацію та брехню про підготовку провокацій в зоні ООС

Росія поширює дезінформацію та брехню про підготовку провокацій українськими спецпризначенцями.

Так, 19 січня 21 року проросійськими та російськими ресурсами було поширено повідомлення про те, що в так званої «ДНР» є «достовірні дані, щодо підготовки командуванням ЗСУ у зоні ООС диверсійних актів на території Народних республік поблизу лінії розмежування».

Зокрема стверджується, що командиром Сил спеціальних операцій ЗСУ, генерал-майором Галаганом віддано вказівки для 8-го полку спеціального призначення на підготовку та проведення цих терактів.

За наявними відомостями, під удар попадуть об’єкти життєзабезпечення міст Горлівка, Ясинувата, Донецьк, Докучаєвськ та інших населених пунктів, що знаходяться безпосередньо близько до лінії бойового зіткнення.

По версії пресс-служби ООС, висвітленням цієї провокації можуть займатись спеціально запрошені російські пропагандисти. Таким чином, противник планує скомпрометувати українську владу.

Проте увесь цивілізований світ розуміє, що саме Росія готує саботаж, дестабілізацію та варіанти дій під чужим прапором в Україні. Саме Росія поширює дезінформацію та брехню про Україну, США та НАТО, щоб виправдати власні дії та приховати підготовку до вторгнення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.