ЗСУ демонструє свою бойову міць на навчаннях

23 вересня 2021, 15:26
Власник сторінки
0
21587

Пишаюся Україною, наша країна продовжує показувати свою бойову міць Збройних Сил, а також не припиняє підвищувати свої можливості та сили.

Сьогодні розпочались військові навчання "Об'єднані зусилля-2021", які будуть проходити на різних військових полігонах нашої країни, а також акваторії Чорного та Азовського морів. Ці стратегічні командно-штабні військові навчання оборонного характеру, спрямовані на захист України, підвищення її оборонного потенціалу та сумісності зі збройними силами держав-партнерів. Під час підготовки будуть враховані сучасні підходи до застосування військ (сил) країн-членів НАТО, а також досвід збройних конфліктів останніх років та Антитерористичної операції й Операції об'єднаних сил (ООС). Залучено військові підрозділи 15-ти країн, з яких 11 країн це члени НАТО та 4 країни-партнери. Я радий, що моя країна розвивається та наполегливо зростає не дивлячись ні на що!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Міжнародне військове співробітництво,ЗСУ,військові навчання,міжнародні військові навчання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.