Із диктатурою Василь Німченко поквапився

28 серпня 2021, 14:35
Власник сторінки
Журналіст
0
62
Із диктатурою Василь Німченко поквапився

Депутат від партії «Опозіційна платформа «За життя» (ОПЗЖ) Василь Німченко написав свою статтю про свято 30-річчя Незалежності України.

Депутат від партії «Опозіційна платформа «За життя» (ОПЗЖ) Василь Німченко написав свою статтю про свято 30-річчя Незалежності України. Якщо точніше, стаття більше схожа на опус студента - першокурсника, якому запропонували тему і дали (в допомогу) кілька «опорних» словосполучень. Ну, на зразок того, щоб не «збився» від орієнтиру. Швидше за все, статтю сам Німченко не читав і навряд чи її бачив до появи на відповідному «ресурсі». Але свою програму і завдання, поставлене перед кожним членом фракції ОПЗЖ, Німченко виконав. І зовні все правильно він написав. Те, що ми в злиднях і близько 60% людей в Україні мають великі проблеми в процесі щоденного побуту, в питаннях виживання - це не підлягає сумніву або заперечення. Уже згадка про диктатуру, яка ніби ненароком з'явилося в одному з абзаців «тексту» Німченко, виглядає надумано. Ну, яка диктатура в Україні? Диктатурою більше несло за часів, коли країною правили духовні попередники Василя Німченка - ставленики Партії регіонів. У них, правда, теж нічого цільного з диктатурою не вийшло, але хлопці вже дуже старалися. І били, і вбивали, і в ліс вивозили. Все це було при них, при регіоналах. Хто знає, як би воно повернуло, якби тоді, в лютому 2014-го, розлючений народ не злякав не дуже-то хороброго «проффесора», якому довелося «змиватися» в Ростов.

Зате Німченко знайшов вади теперішнього часу в європейському напрямку і зовнішньому управлінні України. Тут же були розставлені «акценти» на тому, що потрібно «прибрати войовничу риторику» (це у кого вона така?) І «примиритися з сусідами». Якби Василь Німченко наважився і назвав по імені - батькові цих самих «сусідів», тоді б ціни народному депутату не можна було скласти. Виходить, що прямо такий хоробрий, принциповий і "послідовний» депутат є в рядах ОПЗЖ, а країна його не бачить. Точніше - не оцінює його мужності і принциповості.

Крім того, Німченко з піною на губах розповідає як необхідно захищати російську мову в країні і обов'язково скасувати «закон про мову». А ще краще, з його слів, нехай в кожному регіоні розмовляють тією мовою, якою хочуть. А це, пан Німченко, перший крок до сепаратизму. Наша країна добре запам'ятала урок і до чого це призвело: анексія Криму та війна на сході України.

Скажімо так: якщо подібні опуси Василь Німченко і далі буде продовжувати продукувати, то навіть яро - регіоналівські виборці від нього відмовляться. Ну, а Ківа і Німченко (упаси Боже їх порівнювати) змушені будуть вже в найближчий рік - два готуватися для роботи в лавах маргинально налаштованих «елементів», які будуть кричати за «Рассєю» всього лише за півлітра горілки. І тоді писати статті з приводу чергової річниці незалежності держави Україна у Німченко потреби не буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: диктатура,політика,ОПЗЖ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.