«Заробляй як Пивоварський, а жаль як Щур»

24 серпня 2021, 14:09
Власник сторінки
Журналіст
0
76
«Заробляй як Пивоварський, а жаль як Щур»

Гра престолів по житомирському!

Нещодавно місцевий інформаційний простір підірвала новина про затримання на хабарі завідувача сектору в справах релігій та національностей управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації Олександра Пивоварського.

Здавалося б нічого дивного, адже, на жаль, новини про корумпованих чиновників доволі часто зустрічаються в Україні. Крім того, в середовищі нацменшин про «фінансові апетити» вказаної особи вже давно «ходять легенди».

Проте, зазначений арешт дещо привідкрив завісу закулісних ігор у нашому регіоні. Так, на затримання О.Пивоварського «найбільш яро» відреагувала керівник Житомирської обласної організації Спілки Поляків України Вікторія Лясовська-Щур. Що до речі дивно, адже до арешту дружних відносин між зазначеними особами не спостерігалося та й коханцями їх також не назвеш (все-таки вік уже не той, проте хтозна). Залишається одне – лобіювання інтересів.

Доказом вказаного є те, що попри загальний «штиль» від інших колег Олександра Пивоварського, єдиною зброєю захисту зазначеної особи стала саме керівниця Спілки поляків. Зокрема, доки «завідувач» під домашнім арештом «загоює рани», Вікторія вже встигла «забігти» як до християнської Ради церков, так і до місцевих національно-культурних товариств з пропозицією підготовки звернення до Президента щодо зняття звинувачення з Олександра Пивоварського.

Варто сказати, що попри всі старання керівниці, створити вказане звернення не вдалося. Адже за роки збільшення свого достатку О.Пивоварський замість пошуку «союзників», заробляв кошти чим знатно «надоїв» потенційним захисникам. Як то кажуть: «Лобіював,лобіював, да не вилобіював».

Так, воно до речі й буває у світі, хтось «пархає як бабочка», заробляючи собі на старість, а хтось мусить «жалити», залишаючись ні з чим. Далі буде… .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.