Путінські шпигуни продовжують навіювати московську віру

18 серпня 2021, 08:56
Власник сторінки
0
26818

Сьогодні 17 серпня 2021 року виповнюється сьома річниця з дня обрання очільником філії Російської Церкви в Україні митрополита Онуфрія.

Сказати щось про нього хорошого я не можу, адже я не його підлегла, хоча теж віруюча!

Чи можна назвати митрополита Онуфрія священною людиною? Невпевнена. Ватро глянути на його вигляд і те як він живе.

Його церква з кожним днем втрачає прихожан ,які переходять до ПЦУ, оскільки там атмосфера миролюбна. І саме тому він влаштовує так звані хресні ходи перевіряючи скільки у нього залишилось прихильників.

Те що він втрачає прихильників справедливо, оскільки він зневажливо ставиться як до своїх прихожан так і до наших загиблих героїв. Варто лише згадати той момент, коли митрополит Онуфрій разом зі своєю свитою в 2015 року не порахував за потрібне підняти свою п’яту точку у Верховній Раді аби вшанувати пам'ять загиблих новітніх героїв, які віддали своє життя у війні на Донбасі. А для радянських героїв проводять літургії. Інколи складається враження, що «Дєнь Побєди» чи не друге свято після Великодня для служителів РПЦ. Адже минулого року Онуфрій на Великдень не служив, а на «Дєнь Побєди» попри усі карантині заборони пішов служити панахиду до парку.

https://i1.wp.com/df.news/wp-content/uploads/2021/08/1621191.jpeg?resize=696%2C497&ssl=1

За роки свого богослужіння, великому «молитвенику» так і не вдалось вимолити мир для України, про який він так постійно молиться, як заявляють його підлеглі. Мабуть, не про той мир молиться.

 Та тут і дивуватись не має чому, адже очільник філії РПЦвУ на пряму підпорядковується Москві. До того ж єпархії які, де-юре ще підпорядковується Онуфрію, де-факто відкрито співпрацюють із російською окупаційною владою. Пропагандуючи російську позицію щодо України а саме: Росія і Україна – єдиний народ, в Україні триває «громадянська війна», Крим - не Україна».

Після збору «дані» з єпархій він скоріш за все ділить гроші між собою та Кремлем. Залишаючи собі чи малий шмат, а Москва у знак вдячності забезпечує митрополиту задоволення свого Его. Варто згадати лише одну з останніх панахид на яку він прилетів на приватному гелікоптері, яку провів у Преображенському соборі монастиря. Дивіться https://ternopoliany.te.ua/zhittya/61050-holova-upts-mp-pryletiv-u-pochaivsku-lavru-na-vertoloti-prorosiiskoho-deputata-novynskoho-foto#   

І це далеко не єдине, що дозволяє собі митрополит!

Ніколи не розуміла як така людина, яка очолює найвищу посаду в церкві -ІНТРОНІЗАЦІЯ дозволяє собі нахально відноситись до своїх же прихожан, та ще й мати наглість вести пропаганду до нашої щирої віри.

Моя думка - це російські шпигуни та крадії!!! Від яких добра не варто чекати!

Я вважаю, що московському патріархату НЕ МІСЦЕ в Україні! Адже там не священики які моляться за мир та здоров’я своїх прихожан а зрадники і російські «доносчики». Досить маніпулювати нашою думку – вашу брехню уже наїлися вдосталь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: церковь,російський шпигун,віра,новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.