«Три Ведмеді» провели Свято веселого сортування

22 липня 2021, 11:58
Власник сторінки
0
21
«Три Ведмеді» провели Свято веселого сортування

17 липня компанія «Три Ведмеді» разом із партнером – ГО «Україна без сміття» – провели Свято веселого сортування у просторі сімейного відпочинку KACHELI на ВДНГ.

В рамках екозаходу дітей та дорослих навчили правильного сортування та пригощали морозивом.

На початку програми учасники свята прослухали лекцію, у ході якої представники ГО «Україна без сміття» розповіли, як за декілька простих кроків зробити свій простір більш екологічним, познайомили з основними видами вторинних відходів та навчили сортувати правильно.

Щоб закріпити отримані знання на практиці, діти разом з дорослими взяли участь у квесті. Розділившись на дві команди, учасники відпрацьовували навички правильного сортування паперу, пластику, металу, скла та комбінованої упаковки. А на завершення – відповідали на запитання ековікторини.

За успішно пройдений квест усіх учасників пригощали морозивом «Мішутка». Найактивніші учасники вікторини отримали додаткові подарунки: діти – книги, виготовлені з переробленого Tetra Pak, а дорослі – екоторбинки, які дозволять мінімізувати використання поліетиленових пакетів.

«Три Ведмеді» – соціально відповідальна компанія, одним із пріоритетних завдань якої є дбайливе ставлення до природних ресурсів та навколишнього середовища. Ми усвідомлюємо свою відповідальність і прагнемо мінімізувати шкідливий вплив на довкілля. Тому саме екологію компанія обрала основним напрямом своєї КСВ-діяльності», – розповіла керівник відділу комунікацій та PR «Три Ведмеді» Інеса Мар’янська під час заходу.

Компанія «Три Ведмеді» розпочала співпрацю з ГО «Україна без сміття» весною 2021 року, встановивши в офісі компанії контейнери для сортування різних видів відходів. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.