Компанія «Три Ведмеді» взяла участь у LOGISTICS SUMMER CAMP 2021

21 липня 2021, 11:59
Власник сторінки
0
9
Компанія «Три Ведмеді» взяла участь у LOGISTICS SUMMER CAMP 2021

Компанія «Три Ведмеді» виступила спонсором літнього бізнес-табору LOGISTICS SUMMER CAMP 2021, що проходив 9-10 липня у Київській області.

Захід став майданчиком для обговорення нових інструментів ведення бізнесу у сфері логістики та управління ланцюгами постачання професіоналами логістичної справи.

Протягом двох днів учасники LOGISTICS SUMMER CAMP 2021 вивчали кейси провідних експертів українського та міжнародного логістичних ринків, брали участь у галузевих майстер-класах, бізнес-іграх та панельних дискусіях.

«LOGISTICS SUMMER CAMP – це платформа для офлайн-спілкування спеціалістів з логістики. Це прекрасна можливість обмінятись досвідом із колегами та підвищити свій професійний рівень. Завжди корисно детально розібрати нові практичні кейси, які у майбутньому можна буде впровадити в організації логістичних рішень нашої компанії», – говорить директор із логістики «Три Ведмеді» Юлія Іванченко, яка також взяла участь у роботі бізнес-табору.

Служба логістики «Три Ведмеді» впроваджує у компанії проєкти, які надихають спеціалістів логістичної сфери, а практичний досвід та інноваційні підходи відділу виводять логістику на новий рівень.

Нагадаємо, компанія «Три Ведмеді» другий рік поспіль реалізовує глобальний цифровий проєкт впровадження електронного документообігу та електронної товарно-транспортної накладної, який допомогає бізнесу в нашій державі ставати більш екологічним і безпечним.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.