Ігорь Друзь - пропагандист на стражі УПЦ МП

21 липня 2021, 13:48
Власник сторінки
0
30589

Антиукраїнський пропандист і просто зрадник Ігор Друзь вирішив нагадати про себе, висловившись про «антіканонічність» ПЦУ.

Антиукраїнський пропандист і просто зрадник Ігор Друзь вирішив нагадати про себе, висловившись про «антіканонічність» ПЦУ. При чому об’єктивних аргументів він не давав, а виплюнув суб’єктивну антиукраїнську брехню, сказану з метою роз’єднання народу.

«На самом деле, мы все понимаем, что на Украине существует только одна православная церковь — это УПЦ МП . Однако есть несколько суррогатов. Прежде всего это ПЦУ — полностью антиканоническое образование,» - заявив «експерт». 

Мені цікаво, з яких пір зрадники почали вважати себе геніями, до яких будуть прислуховуватися люди?

Хлопче, козацький народ зраду не прощає – це перше! А друге, не тобі розповідати про релігію, бо святого в тобі, менше ніж у біса. Ми, ті, хто любить Україну, хто живе тут і бореться на незалежність, і ми ОБИРАЄМО ПЦУ.

Хай не пхає носа в нашу віру ваша московська богодєльня під назвою УПЦ МП. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.