Вселенський патріарх Варфоломій завітає до України

15 липня 2021, 15:44
Власник сторінки
0
31877

На День незалежності України до нас приїде Вселенський патріарх Варфоломій, щоб взяти участь у святкуванні 30-річчя незалежності країни.

На День незалежності України до нас приїде Вселенський патріарх Варфоломій, щоб взяти участь у святкуванні 30-річчя незалежності країни. Хто не знає, саме завдяки йому нам вдалося звільнитися від російського гніту і маніпулювання, відокремившись в окрему церкву ПЦУ. Я, моя сім’я, сусіди і друзі ходимо до УКРАЇНСЬКОГО храму. Таке рішення прийняли не одразу, але зараз задоволені своїм рішенням і впевнені в ньому.

Але пишу з іншого приводу. Мене дратує те, як очільники УПЦ МП намагаються налити на нас бруду, на нашу церкву, а значить і на нашу щиру віру. Пропагандист і російський шпигун, який займає посаду керуючого справами УПЦ МП митрополит Антоній (Паканич) вирішив висловитися на цю тему. За його словами, влада буде придумувати «новые способы гонений на православие и заменой его на подделку». Тобто, наш вибір, наша віра – то підробка? А ваші священники, які вбивали наших воїнів – то герої? Справжній патріот ніколи б такого навіть не подумав!

Московському патріархату НЕ МІСЦЕ в Україні! Ви зрадники і російські «доносчики». Досить маніпулювати нашою думку – вашу брехню уже наїлися вдосталь!

Ми будемо раді приїзду Варфоломія, бо він дарував нам свободу від московського приниження і гніту! ПЦУ для українців!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.