Проросійські священники хочуть повернутися в ЗСУ

14 липня 2021, 15:21
Власник сторінки
0
33059
Проросійські священники хочуть повернутися в ЗСУ

Якась невдала іронія чи каламбур коїться – російські священники вимагають, аби їх повернули до українського війська.

Сміх та й годі. Через правки про законопроєкту «Про службу військового капеланства» вони сподіваються на законних підставах влитися в Збройні Сили зі своїми «краснопєніями» про РФ.

Більше того, зарозумілі русослужники хочуть провести опитування серед військовослужбовців щодо приналежності до конфесій, аби за його результатами й сформувати кількісний список посад для них.

 Звичайно, побачивши два варіанти «Українська Православна Церква» і «Православна Церква України» дуже легко заплутатися і обрати просто перше, що впаде  в очі. Чому б не запропонувати такий варіант «Російська церква зрадників»?

 Ви думаєте, ми забули про Марєцкого, який у 2014-му взяв до рук зброю і пішов вбивати українських воїнів? Чи Митрополита Августина (Маркевича), який щороку відсилав Патріарху Кирилу звіт , у якому чітко розписував усю чисельність, сили, засоби і озброєння ЗСУ.

Шпигуни у рясах, не робіть з нас дурних – вас у війську ніхто не чекає. Ми – воїни українського війська і потребуємо лише УКРАЇНСЬКОЇ церкви. Вашу проросійську «болтовню» ніхто не стане слухати.

Кадилом вам по лобі, зрадники, а не місця в Збройних Силах!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: РПЦ,РПЦ МП,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.