РПЦ в Україні зажили за правилами 16 століття індульгенції

24 червня 2021, 16:35
Власник сторінки
0
34118

Російська православна церква досягла максимуму відкритої пропагандистської діяльності, заробляючи гроші на українському народові у доволі невіглаській формі.

У Києві, в районі метро Лук’янівська на місці храму Феодора Освященного відкрився магазинчик, в якому можна придбати каву і церковні частування. Прямо на вивісці можна прочитати «Храмовые угощения и кофе», до речі російською мовою - і це у країні, в якій на офіційному рівні існує вимога всі вивіски, плакати та рекламу розміщати лише державною мовою. Чи не є це відкритим релігійним плювком в душу кожного українця?

Кому йдуть ці гроші? Саме такою має бути релігія на думку Московського патріархату? Нагадує 16 століття  індульгенцію, покупка яких, нібито, прощає всі гріхи. А  21 столітті всепрощаючими стали кава і частування? Варто задуматись над тим, чи туди ми йдемо.

То що, українці, будемо пити російську каву на святій воді?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: храм,УПЦ МП,магазин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.