Бойовий дрон в Україні, аналогів якому немає у світі

17 червня 2021, 11:12
Власник сторінки
Копирайтер, независимый журналист
0
25
Бойовий дрон в Україні, аналогів якому немає у світі

Новий український надшвидкий бойовий дрон ACE ONE представили на Міжнародній спеціалізованій виставці в Києві - “Зброя та безпека-2021”.

Варто зазначити, що військовий безпілотник ACE ONE – є вірним нападником та гарантією національної безпеки.

Засновники Міжнародної компанії ACE, екс-президент ДП “Антонов” Олександр Лось та колишній голова Державного космічного агентства України Володимир Усов презентували свій унікальний проєкт - надшвидкий бойовий дрон з технологіями stealth та ройовими можливостями ACE ONE.

Завдяки найновішим технологіям, а також своїй формі, безпілотник фактично невидимий для радарів. Його швидкість складає – 1000 км/годину, а управління здійснюється за допомогою системи штучного інтелекту. ACE ONE будуть використовувати для захисту повітряного простору від безпілотників противника.

Якщо, наприклад, на територію України залетить безпілотник розвідник, ACE ONE, який значно швидший і потужніший за усіма характеристиками, зближується з ним і знищує його. Також ACE ONE використовується для швидкого ривка на територію противника, виконання операції та повернення на наземну станцію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Технологии,Укриана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.