Юні воїни Рівненщини

11 червня 2021, 16:38
Власник сторінки
0
31239

Обласний етап військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), який проходить поблизу Олександрівської територіальної громади на Рівненщині, об'єднав молодь та військовослужбовців у захопливих змаганнях.

Цьогоріч учасниками стали юнаки та дівчата, які навчаються в університетах та у військових ліцеях. 

Команди живуть в справжніх військових таборах, який облаштували військові спеціально для них на території Рівненського військового полігону. Молодь кожен день проживає за військовим графіком, мешкає в наметах, а їжу готує на вогні. У таборі побутує козацька система посад є чатові, сотники, бунчужний та отаман.

Юні учасники змагаються в польовому орієнтуванні, проходженні смуги перешкод, вчаться евакуйовувати поранених та надавати першу домедичну допомогу.

Військовослужбовці Оперативного командування “Захід” та “Північ” проводять для них навчальні стрільби з автомата та влаштовують показ військової техніки.

На цьому етапі між собою змагається 14 команд, кращі з яких будуть представляти Рівненщину на Всеукраїнському етапі.

Такі змагання хороший досвід для них, адже кожний учасник уже в досі молодому віці почав загартовувати свою силу та мужність.

До того ж вони майбутня наша опора та підтримка. Пишаємось юними воїнами!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: змагання,військові,юнаки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.