Кличко, Густєлєв, Левченко та Брагінський - знищують столичний транспорт!

10 червня 2021, 15:41
Власник сторінки
Политический эксперт, Консультант по политическому и антикризисному PR
0
37

Кличко разом із своїм замом Густєлєвим, головами Київпастрансу Левченком та Метрополітену Брагінським вже давно обкрадає киян на корупційних схемах закупівлі транспорту, ремонту інфраструктури, будівництві метро та системі Е-квитка!

Саме з цим під стіни КМДА вийшли представники Нацкорпусу, вимагаючи від київської влади зупинити масштабну корупцію у місті. Активісти праві, адже столичні чиновники наживаються абсолютно на всьому. Крупні суми капають їм у кишені, наприклад, від закупівлі наземного транспорту. Замість того, аби підтримати вітчизняного виробника, Віталій Володимирович купує трамваї у поляків, а автобуси - у білорусів. Причина цьому - відкати! До того ж мер столиці з соратниками планують підняти ціну на проїзд до майже одного долара - 25 гривень, виправдовуючи зростання ціни оновленням транспортного складу, будівництвом нових станцій метро тощо. Однак три роки тому вони вже збільшували ціну на проїзд з 5 до 8 гривень, аналогічно обґрунтовуючи це. Але де хоча б одна нова станція? Немає, бо гроші з підвищення Брагінський віддав за фіктивний борг перед російським олігархом. Більш того, Кличко ще й бреше про терміни будівництва метро на Виноградар! Нещодавно він хизувався тим, що вже закритим способом, тобто за допомогою прохідницького щита, прокладено близько 900 з 1300 метрів тунелю на Виноградар. Але це тільки в одну сторону, а в іншу не треба?! Також Кличко, Густєлєв і Левченко більш ніж в 7 разів завищили вартість валідаторів Е-квитка, розпилявши на них 1,5 млрд грн. До того ж тепер 10% від кожного платежу чогось йдуть в ГІОЦ, де нещодавно проходили обшуки, а решта - Київпастрансу Левченка, який просто кладе гроші собі в кишеню. Скільки ще потрібно киянам потрібно терпіти ці знущання з боку Кличка та його друзяк?! Підтримую вимоги активістів, адже Кличко, Густєлєв, Левченко та Брагінський повинні припинити нищівну політику щодо столичного транспорту! А усі причетні до розкрадання бюджетних коштів на транспорті мають бути звільнені з КМДА та покарані за законом!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.