Нацкорпус провів під КМДА перформанс проти підвищення Кличком цін на метро

04 червня 2021, 16:31
Власник сторінки
Политический эксперт, Консультант по политическому и антикризисному PR
0
21
 Нацкорпус провів під КМДА перформанс проти підвищення Кличком цін на метро

Мер столиці Віталій Кличко разом зі своїми заступниками Миколою Поворозником та Олександром Густєлєвим хочуть підняти ціну на проїзд у Києві до неадекватних розмірів!

Це підвищення також торкнеться й метрополітену, яким вже давно керує Віктор Брагінський, щодо якого також є питання по корупційних діях. Достатньо згадати, коли Брагінський завдяки допомозі Кличка та Поворозника віддав 2 млрд грн за вагони метро компанії "Укррослізинг", яка належить російському олігарху Фуксу. Задля цього у 2018 збільшили тариф на проїзд. Тепер через корупційні схеми цих чиновників, які тільки шкодять столичній транспортній інфраструктурі, кияни будуть змушені платити до 25 гривень за поїздку у громадському транспорті. Активісти Нацкорпусу вирішили не миритися із цим, тому вийшли на акцію протесту, щоб нагадати Кличко - він повинен захищати інтереси киян. А кияни проти подорожчання проїзду, адже не бачать для цього реальних підстав! Слухайте, нам обіцяють, що подорожчання проїзду піде для оновлення транспортного складу, розвитку метро. Однак - це нахабна брехня, ми все це вже чули і не раз. В тому ж 2018, коли ціну на проїзд збільшили з 5 до 8 гривень, у Кличка аналогічно виправдовували це. Однак за три роки жодних змін не сталося - досі немає нових станцій метро, досі містом курсують небезпечні та некомфортні маршрутки. Тому підвищення проїзду - це чергова корупційна махінація від Кличка, Поворозника, Густєлєва та Комарницького. Такі ж як закупівля польських трамваїв Pesa та білоруських автобусів МАЗ замість вітчизняних, для отримання відкатів. Доречі нещодавно на фірмі, через яку КМДА купувала білоруські автобуси, СБУ проводило обшуки у зв’язку з відмиванням грошей з бюджету. А докази голови ДФС щодо відмивання 82 млн грн на ремонті трамвайних колій фірмою, яка жодних робіт на даній колії насправді не проводила? А причетність "Київпастрансу" до збитків у розмірі 40 млн грн, які поніс бюджет через розкрадання коштів і несплату податків? Нацкорпус заявляє, що мер Кличко та його заступники Поворозник та Густєлєв повинні припинити нищівну політику щодо столичного транспорту та не допустити збільшення вартості проїзду! Активісти вимагають, щоб усіх причетних до розкрадання бюджетних коштів на транспорті звільнили з КМДА та покарали за законом!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.