Як «совок» стабільністю козиряв

08 червня 2021, 19:18
Власник сторінки
Журналіст
0
144
Як «совок» стабільністю козиряв

Для тих, кому хочеться в СРСР...

Російською стороною сьогодні активно навіюється думка про «колишню стабільність» та «якість» радянського союзу. Проте чи було так насправді? У кожного індивіда є власнебачення, тому своє зазначати не буду, а лише наведу факти, висновки з яких робіть самі.

Колгоспи

Просто уявіть картину: до васу будинок заходять чужі люди, забирають все майно, худобу та багато іншого зі словами:«це вже не твоє…» і примушують йти на роботу, де ти будеш доглядати ту ж саму худобу, користуватися тим же майном, але матимеш з нього лише невелику частину, бо це не твоє, це держави….Це стабільність?   

Голодомори

Чи можна поважати та бажати повернутися в країну, яка штучно влаштувала для твоїх дідусів та бабусь три голодомори? Загубила навіть не тисячі, а мільйони людей? Це стабільність? 

«Розстріляне відродження»

Можливо ваші дідусі або навіть батьки пригадають як на шкільних уроках заборонялося читати вірші поетів, які ще нещодавно вивчалися, адже автор, поезію якого ще минулого дня ти міг читати, умовно «сьогодні» міг бути репресований, а іноді й неживим… Десятки, сотні загиблих літераторів, філософів, музикантів…Як вважаєте це гарне життя?

То ж як вам така «стабільність»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СРСР,Наша Україна,Історія України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.