Журналіст більше ніж професія

05 червня 2021, 21:10
Власник сторінки
Журналіст
0
11
Журналіст більше ніж професія

День журналіста

Журналісти – це творчі особистості! Ті хто першими прибувають на місце події, ті хто працює  в режимі детлайну,  ті чья діяльність здійснюється  на благо суспільства. Саме очима журналістів громадяни бачать  подію. Журналіст – це спосіб життя. 

Цієї неділі,  6 червня працівники ЗМІ відзначають День журналіста.  Історія виникнення професійного свята взяла свій початок  у Києві 25 травня 1994 року, свято було засновано першим президентом України Л.М. Кравчуком. Дату 6 червня було визначено не випадково, саме цього дня Національний союз журналістів України, було прийнято до  Міжнародної федерації журналістів. 
   Україна знаходиться у  цивілізованому пространстві свободи слова та різноманітні ідей для журналістів.  Як підкреслив третій президент України : -« у влади не може бути закритих тем для журналістів».  З початку заснування професійного Дня журналіста  минуло більше 25 років,  в нашій країні ЗМІ впевнено тримає статус – четвертої влади. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.