Воїни ТрО готові боронити свої землі від російського агресора

31 травня 2021, 09:29
Власник сторінки
0
40656

Погодьтесь, за роки війни в нашій країні відбулися суттєві реформи, які, насамперед, змінили армію: зміцніло українське військо та новостворені підрозділи територіальної оборони( ТрО).

Кожного року підрозділи ТрО проходять навчання по обороні та захисту своєї території тим самим доводять свій патріотизм та готовність боронити свою Батьківщину.

Цей рік став не винятком. На початку травня поточного року по всій території України для підрозділів ТрО було розроблено двотижневі навчання, де кожен воїн набирався бойового досвіду та вдосконалював свої навички ведення бойових дій.

26 травня на Чернігівщині завершились навчання з ТрО в яких брали участь резервісти та добровольці. Для них було проведено , кожного воїна нагороджували грамотою, а когось - ціним подарунком.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: оборона,Україна,бойова підготовка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.