Нам не все одно. Як воїни-резервісти вчаться захищати свої домівки

31 травня 2021, 09:15
Власник сторінки
0
53359

Цьогоріч навчання з територіальної оборони, які проходили на Сумщині виявились доволі жаркими. Так, вам не почулось саме жаркими.

Адже керівники навчань створили максимально стресову ситуацію, яка була приближена до реалів: підривання гранат, стрільби, а все для того, щоб люди уже в реальних боях мали тактичні навички і могли швидко дати відсіч. Також був побудований блок-пост де резервісти проводили перевірку кожного проїздного автомобіля, документів на виявлення якихось заборонених приладів. Також вчили надавати медичну допомогу собі та іншим.

Тож після завершення цих навчань можна сміливо говорити, що територіальна оборона відпрацювала усі етапи на відмінно.

Нагадаю, що на сьогоднішній день основу військ територіальної оборони Сухопутних військ ЗСУ складають 25 бригад – це 580 кадрових військовослужбовців, 8000 резервістів-контрактників та кілька десятків тисяч військовозобов'язаних, яких при необхідності призиватимуть за мобілізацією.

Така позиція воїнів територіальної оборони ще раз доказує, що держава в надійних руках та в безпеці. А серйозне відношення резервістів до своєї справи заслуговує повагу! Адже їм не все одно.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: оборона,мобілізація,захисники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.