Моя честь зветься вірністю!

19 травня 2021, 11:30
Власник сторінки
0
33683
 Моя честь зветься вірністю!

Моя честь зветься вірністю! Могутні слова, погодьтеся. І притаманні вони нашим українським захисникам та воїнам-резервістам. Так, саме їм, адже ще раз наші борці доводять вірність та незламність.

Явний приклад тому – це явка резервістів на Чернігівщині (в 2021 році вона перевищила 110%), які вкотре не словом, а ділом продемонстрували свій патріотизм.

13 травня відбулося офіційне відкриття навчань з територіальної оборони, воїни склали присягу на вірність Україні. Тепер на резервістів чекає двотижневий збір. Участь в них беруть понад 2000 військовозобов’язаних оперативного резерву 2 черги та резервістів 119 окремої бригади територіальної оборони оперативного командування "Північ".

Базові табори зборів розмістилися в п’яти районах області та в місті Чернігові. Для учасників навчань облаштували польові табори: в наметах встановлена дощата підлога, підведено електроживлення, розгорнутий мобільний лазне-пральний комплекс. Резервістів забезпечили уніформою, необхідним майном та спорядженням (бронежилет, каска, гумові чоботи, спальний мішок). Впродовж навчань резервісти підвищуватимуть практичні навички з усіх предметів бойової підготовки.

Результативного вам навчання, співвітчизники! Радіємо, що ви зголосилися набути досвіду для нашого захисту, адже справжня сила армії в єдності народу, в його сильному дусі, вмінні згуртуватися у важку хвилину, щоб не дозволити агресору ступити на нашу землю!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: військовослужбовці,військові навчання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.