Дипломати Естонії відвідали КПВВ «Каланчак»

12 травня 2021, 16:31
Власник сторінки
Копирайтер, независимый журналист
0
30
Дипломати Естонії відвідали КПВВ «Каланчак»

12-го травня

Дипломатичні представники Естонії на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууско і постійним представником Президента України в АР Крим Антоном Кориневичем з робочим візитом перебували на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

У супроводі начальника штабу Херсонського прикордонного загону підполковника Владислава Кобилякова, дипломатичні представники і Посол відвідали КПВВ «Каланчак». Там вони ознайомилися з інфраструктурою КПВВ, порядком здійснення прикордонного контролю осіб, ознайомилися з порядком функціонування КПВВ, умовами пропуску громадян через адмінкордон та роботою прикордонників в період дії карантинних заходів, умовами несення служби військовослужбовцями і мали можливість пройти шлях, який долають громадяни під час перетину адмінкордону.

Антон Кориневич зазначив, що реконструкція КПВВ з облаштуванням там сервісної зони з надання адміністративних послуг є важливим атрибутом для збереження зв'язку з жителями тимчасово окупованого Криму.

Начальник штабу Херсонського прикордонного загону Владислав Кобиляков зауважив, що КПВВ - це не тільки важливий об'єкт, де здійснюється в'їзд/виїзд громадян, а й місце, де можна особисто поспілкуватися з тими, хто проживає на тимчасово окупованих територіях України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: посол,Україна,Крим,новини,Естонія,Каланчак,КПВВ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.