СБУ відреагувала на заяву Лероса: «шпигун» був звільнений ще 2014 року

26 лютого 2021, 15:13
Власник сторінки
0
15

Служба безпеки України не має відношення до групи людей, які нібито стежили за народним депутатом України Гео Леросом.

Служба безпеки України не має відношення до групи людей, які нібито стежили за народним депутатом України Гео Леросом.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі СБУ.

У якості аргументу, що стежать за ним саме співробітники , народний депутат опублікував фото посвідчення СБУ одного із людей, які за ним “стежили”. У зв'язку з цим пресслужба СБУ повідомляє, що Золотов Євген В'ячеславович, який при собі мав прострочене посвідчення СБУ, був звільнений з лав СБУ ще у 2014 році. За інформацією від співробітників Національної поліції, які приїхали на виклик Гео Лероса, Євген Золотов здійснював фото- та відеофіксацію народного депутата. При цьому він не зміг пояснити причину своїх дій. " Наголошуємо, що немає жодних підстав, щоб пов’язувати цю ситуацію з діяльністю СБУ", - сказали у пресслужбі.


Як повідомялось, увечері 25 лютого народний депутат України Гео Лерос на своїй сторінці у Фейсбуці зробив публікацію, в якій заявив про буцімто стеження за ним з боку “бригади СБУшників”. У якості аргументу, що стежать за ним саме співробітники СБУ, народний депутат опублікував фото посвідчення СБУ одного із людей, які за ним “стежили”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.