День, що дає стресу

09 лютого 2021, 17:43
Власник сторінки
військовий психолог
0
515
День, що дає стресу

Лютий лютує люто, але лютий прекрасний. І перш за все тим, що за ним йде березень, яка не яка, а все-таке календарна весна


Ну а ше в лютому буде день святого Валентина. День, який дає стресу капєц. Гірше лише Новий рік.

Бо є якісь очікування. Про побачення, ствердження тієї любові, або зізнанням. В мене таке враження, що це також будуть називати камінаутом.

І наче б то все ок, можна обійтись коробочкою рафаелок, але хочеться чогось більшого, нє?
От що попрошу - не пускайте на самотьок. Бо якщо воно саме буде, то вийде точно не так як ви собі в голові задумали. Може, канєш, і краще вийде, але точно не так як ви захотіли.

Тож ось інструкція (інструктаж) як має бути:

1. Пари, які в стосунках недавно, у вас все круто, пристрасть так і палає - вам нічого придумувати не треба. Просто побудьте вдвох окремо. Можна і без кафєшок, купіть в сільпо суші, там же пляшку вина і можете навіть не розкорковувати. Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями. Головне говоріть в процесі як вам добре вдвох.

2. Пари, що разом вже довго і надьожно. От тут навпаки. Треба запаритись. З ресторанами, вечірнім вбранням, квітами, епіляцією, спогадами тремких моментів життя і ствердженнями, що то все недарма.

3. Пари, які переживають не найкращий момент стосунків. Вам головне не псувати цей день. Не прикидуйтесь в закоханих, якщо ви такими не є. Просто обміняйтеся побажаннями як ви хочете провести цей день (ніч). Знайдіть щось спільне в цьому і зробіть це. Як варік, можете разом сходити до психолога, буде корисно. Одна з найміцніших пар, яку я бачив в своєму житті розійшлась саме 14 лютого.

Символічно капєц.

4. Люди, які в хороших стосунках, але ще не освідчились в коханні, хоча і дуже хочуть. Не дуже вдала ідея вступати в стосунки в цей день. Проведіть цей день разом, займіться смачним сексом або подивіться серіальчик разом, який обом подобається, а не як завжди. Сходіть на побачення, в кіно, діскатєку рейв, почитайте один одному улюблені вірші, насолодіться один одним.

5. І нарешті, люди без пари, які відчувають себе одинокими. Бо є ж люди без пари, яким абсолютно норм і їм ніц не треба. Так от, в цей день не лишайтесь одні. Будьте з друзями, йдіть на якісь вечірки, театр, кудись в люди. Так, ви будете бачити ці жахливі закохані парочки, які світяться радіоактивною любовью, але не лишайтесь одні. Йдіть в зону комфорту, але в соціум. Бо у вас є ви - Велика історія кохання починається з любові до себе, бо якщо ви партнера любите більше себе, то це прекрасно, але травматичненько. Як їхати 200 км/год. По зустрічній. Непристьобнутим. П'яним. На Ланосі. По Рубіжному Луганської області. Короче, можуть бути наслідки.

Але головне, не обезцінюйте любов, якщо вона у вас є чи є величезна потреба любити. Бо повірте, ви заслуговуєте аби вас любили. Але якщо ви себе не полюбите, то нахєр ви кому всралися з таким жахливим відношенням до себе? Ти і є краш. Гарно погуляти!!!

А мало не забувся. Раніше була дуже класна традиція в цей день дарувати валентинки. Вони мають бути анонімні. Це картонка, вирізана в формі сердечка, там можна написати слова свого безтямного, чи яке вже є, кохання і пидкинути (прислати) своєму об'єкту зітхання, безсоння і радісного тремтіння різних органів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: стресс,День святого Валентина,психолог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.