ГОЛОВНА ХАБАРНИЦЯ ВІННИЦЬКОЇ РАЙОННОІ ЛІКАРНІ

29 січня 2021, 18:32
Власник сторінки
0
364
ГОЛОВНА ХАБАРНИЦЯ ВІННИЦЬКОЇ РАЙОННОІ ЛІКАРНІ

Весь світ огорнула біда.. В кожну родину зазирає страшна хвороба сучасності, відбираючи найрідніших! І коли нам усім так потрібні люди в білих халатах, серед них з'являються бажаючі заробити на нашому горі, на нашій спільній біді!

Ми, пацієнти Вінницької центральної районної клінічної лікарні, з обуренням звертаємось до засобів масової інформації, з вимогою позбавити займаної посади хабарницю і корупціонерку, заступника головного лікаря вищевказаної лікарні - Катілову Тетяну Олексіївну. Ми вимагаємо також позбавити її права працювати в закладах охорони здоров'я, так як ця жорстока особа своїми діями вбиває людей.

Всі, хто лікується останні кілька років у цій лікарні, знають, що тут "працює Чикатило"!

ЧИКАТИЛО - саме так називають заступника головного лікаря КНП Вінницької центральної клінічної лікарні Катілову Тетяну Олексіївну колеги. Ясна річ, що отримати таке "прізвисько" просто так неможливо. Тетяна Олексіївна вкрай жорстока і безпринципна особа, котра заради грошей піде на все. І в лікарні зуміла налагодити нелегальний, підпільний потік коштів за всіма можливими схемами: з кожного бажаючого госпіталізуватись Катілова Тетяна Олексіївна бере мінімум 400 гривень. З кожної операції хірурги повинні також "відстибнути" начальниці. Сума коливаються в межах 2000 гривень! А лікарняні - то взагалі окрема розмова! Катіловій плювати, наскільки хворий потребує реабілітації після оперативного втручання, нехай здохне!, але якщо не заплатить, то ніякого лікарняного не побачить! А що робити пацієнтові, котрий офіційно влаштований на роботу?! Не хворіти?! Чи зразу вмирати?!

Думаю, ви всі здогадалися, що якщо в пацієнта немає "зайвих" грошей на численні хабарі та дороговартісні ліки від "ковіду" - то потрібно готуватись до похоронів.

А тепер питання - як називається злочинна діяльність лікарки-хабарниці в розрізі пандемії, що огорнула увесь світ?! І куди дивляться органи правопорядку - злочинні дії жінки призводять до фатальних наслідків! Життя людини нічого не варте в її очах! Як така людина може працювати В ЛІКАРНІ?!

Тому ми просимо органи правопорядку провести розслідування величезних статків Катілової Тетяни Олексіївни, так як тільки за останні півтора роки жінка зуміла придбати дві квартири у Вінниці. Просимо притягнути до відповідальності, і захистити простих людей, пацієнтів, життя і здоров'я котрих зараз під загрозою через діяльність жорстокої жінки, яка зневажає людей, яка йде на злочини і не боїться гріха!

Але на разі у нас питання:

Хабарництво і вимагання вже легалізоване в чинному законодавстві? Чому нікому про це не відомо? Якщо ні, то як може продовжувати свою діяльність людина, яка прославилась своєю жорстокістю і злочинами, і яку колектив називає "ЧИКАТИЛО"?

Ми вимагаємо припинення функціональних обов'язків псевдолікарки Катілової Тетяни Олексіївни, вимагаємо перевірки джерел набуття власності її рухомого і нерухомого майна, нажитого за допомогою грабування пацієнтів та вимагання хабарів.

Вимагаємо позбавлення її права лікувати, адмініструвати, працювати в сфері охорони здоров'я, аби не шкодити людям!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.