Невиліковний патріотизм безпринципного бізнесмена Порошенка

21 січня 2021, 18:12
Власник сторінки
1
191

Невиліковний патріотизм безпринципного бізнесмена Порошенка

Гучні заяви колишнього самого проукраїнського президента Петра Порошенка про патріотизм, мову, армію, а також його завзята, публічна, боротьба проти східного окупанта так і не стали на заваді квітучому бізнесу гетьмана в Росії.
Напевно, крилатий вислів «Гроші не пахнуть» є ідейною настановою – таким собі життєвим кредо – для пана Порошенка, який не перестає цинічно брехати про свою відданість Українському народу та українському державотворенню в той час, коли його активи на території агресора породжують приносити далеко непогані дивіденди.
Наприклад, славнозвісна в Україні та за її межами російська філія «Рошен», Липецька фабрика, наразі є лідером національного ринку кондитерських виробів в Росії та виробляє цукерки для окупантів «безупречного качества». А загальний обсяг продукції складає 400 тисяч тон на рік!
Вся ця інформація міститься на сайті «ООО Рошен» з усіма російськими реквізитами та контактними даними.
Окрім Липецької кондитерки, Порошенко володіє в РФ зерновим та крохмальним бізнесами, які звісно контролюються кіпрськими компаніями з орбіти Петра І, щоб електорат не пронюхав. Бізнес дрібний, але його наявність в Росії яскраво відображає особисті якості колишнього гаранта… Жадність… Безмежна жадність, оскільки він так і не зміг змусити себе позбутися дрібного бізнесу на території ворога, продовжуючи вливати в свої російські активи гроші, які стимулюють економіку агресора.
Виходить, що в Україні Петро Олексійович створив ореол «отця нації» і відчайдушного борця з російським агресором, а в самі Росії користується статусом успішного бізнесмена і справного платника податків. 
Адже, це просто бізнес… А патріотизм – це для телеглядачів телеканалів «Прямий», «5 канал» та підписників порошенківських ботів в соцмережах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.