Альтернатива

13 січня 2021, 11:54
Власник сторінки
соціальний експерт
0
182
Альтернатива

Щодо тарифів

Зі звернення Юлії Тимошенко (https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko) щодо тарифів видно, що саме вона є найбільш дієвою АЛЬТЕРНАТИВОЮ корисливій некомпетентній владі!
Юлія Тимошенко критикує ПРЕДМЕТНО – чітко демонструючи, де саме влада маніпулює, прикриваючи свою некомпетентність і КОРИСЛИВІ МОТИВИ удаваною «необхідністю», адже газ до сховищ закачували влітку за втричі нижчою ціною.
Вона не просто критикує, а ПРОПОНУЄ АЛЬТЕРНАТИВНУ СТРАТЕГІЮ – не підвищувати, а навпаки, ЗНИЖУВАТИ ТАРИФИ.
Тимошенко чітко вказує на РЕСУРСИ для такої стратегії – газ власного видобутку, перекриття дірок в бюджеті припинення виведення «Нафтогазом» грошей за кордон, прозоре тарифоутворення.
Юлія Тимошенко спирається на власний ДОСВІД. ЇЇ уряд подібні проблеми вирішував саме так, як вона пропонує діяти зараз:
- тарифи не підвищувала
- в боргову яму не залізала
- країну не розпродавала.
Саме тому стратегія Тимошенко виглядає точною та відповідальною на тлі метушливості, непрофесійності та корумпованої розгубленості нинішньої влади. Вона напряму звертається до влади – «не знаєте як, спитайте у тих, хто ВМІЄ, не вмієте – йдіть та поступайтеся місцем тим, хто ВПОРАЄТЬСЯ».
Саме Юлія Тимошенко є сьогодні центром компетентності, ЦЕНТРОМ впевненості і стабільності, реальною, дієвою АЛЬТЕРНАТИВОЮ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: газ,тарифы,альтернатива,Юлія Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.