Чому рейтинги націоналістів у майбутньому будуть тільки зростати

10 грудня 2020, 09:41
Власник сторінки
0
56

Набридла брехня та популізм влади

А рости рейтинги почнуть від того, що націоналісти в у владі  неодноразово за останній час доводили своїм виборцям, що відповідають за свої слова та виконують обіцяне. 
Коли свободівці другу каденцію депутати міськради в Полтаві будуть кошмарити мера міста Олександра Мамая, який після Революції Гідності зумів перевзутися у повітрі з регіонала в стару перевірену партію «Совість України». Хочу як приклад нагадати всім про справу «Кривавої арки», коли в 2017 році на мирну акцію протесту проти незаконної забудови в центрі міста напали тітушки. Приватний підприємець, який незаконно отримав всі дозволи через відкати до міської ради, перекрив людям вхід у будинок. Свободівці як одні з найактивніших захисників інтересів громади сформували штаб спротиву, разом з активістами захопили і два тижні утримували міську раду, що у подальшому призвело до відставки Мамая.
Вбачається, що «Свобода» та інші націоналістичні організації будуть і в майбутньому все активніше приймати участь у всіх всеукраїнських акціях, а особливо проти розпродажу землі, щодо судової реформи та ін. Підтримка націоналістами питань відкриття центрів реабілітації для учасників АТО по всій території України, захист прав чорнобильців, співпраця з соціальними організаціями щодо доступу людей з обмеженими можливостями до державних, комунальних установ і т.д. додасть їм ще більше електоральних балів. Ніхто зі справжніх націоналістів так само не вірить в історію з мирним врегулюванням та розведенням військ на Донбасі і в електоральному плані вірний шлях.
В Україні вже так склалося, що українці люблять обирати тих, хто дає порожні обіцянки. Але, дивлячись на зростаючий рейтинги націоналістів можна припустити, що електорату набридли брехуни і популісти, а перевага віддається тим політичним силам, які дотримають свого слова і обіцянок. А от відсутність політичної волі у діючої влади по боротьбі з корупцією, відстоювання державних інтересів, підігрування п’ятій колоні в Україні призведе до галопуючого зростання рейтингу націоналістів в політичному житті нашої країни.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.