Діяльність Антикорупційної ради

27 жовтня 2020, 14:34
Власник сторінки
Голова Антикорупційної правозахисної Ради
0
22
Діяльність Антикорупційної ради
https://com1.org.ua/blog/diialnist-antykoruptsijnoi-rady/

Керівник Антикорупційної правозахисної ради Олександр Снісар прийняв участь у телепередачи «7218» на телеканалі Д1, обговорювали діяльність Антикорупційної ради.

Під час ефіру розмовляли про створення, напрямки діяльності, цілі та завдання Антикорупційної правозахисної ради. Обговорювали наявні проблеми минулого та сьогодення у сфері правопорушень чинного законодавства з боку фізичних, юридичних осіб. Також порівняли корупційні ризики минулого, та теперішнього, про методи протидії корупційним злочинам. Діяльність Антикорупційної правозахисої ради різноманітна, різнопланова та продуктивна. У зв’язку з браком часу, наявного для надання інтерв’ю, Олександр Снісар встиг розповісти лише про мізерну кількість випадків порушень чинного законодавства, які стали відомі представникам нашої організації. За час існування, нам систематично надходить інформація про скоєні злочини, правопорушення. Команда юристів, правозахисників зі складу Антикорупційної правозахисної ради зафіксували, підтвердили сотні правопорушень. За інформацією та підтверджуючими документами, зібраними Антикорупційною правозахисною радою, було відкрито велику кількість кримінальних проваджень. Справи, в тому числі резонансні (відносно працівників правоохоронної, судової системи, депутатів, тощо), за можливістю, доводяться до обвинувального вироку. Слід зазначити, що як і в минулому, результативна протидія злочинності – дуже не просте завдання. Основні перепони – кадровий голод (нестача професіоналів) в правоохоронних, контролюючих органах, недосконалість роботи судової системи, тощо.

Але, як і раніше в діяльності Антикорупційної правозахисної ради, ми ні на крок не відступаємо від цілей. Головна наша мета: протидіяти корупції, правопорушенням, злочинності на території нашого міста та Дніпропетровської області. Намагаємося сприяти наведенню порядку саме там, де мешкаємо, де живуть наші сім’ї, друзі.

Хочеться ще раз звернутися до небайдужих мешканців Дніпропетровщини, громадських організацій, суб’єктів підприємницької діяльності,  діючим та колишнім співробітникам правоохоронних, контролюючих органів! Не чекайте, що за Вас хтось інший вирішить проблеми! Не прийде «добрий цар»… Приєднуйтесь, будемо намагатися навести  порядок разом…в нашому місті, області, державі…                    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.