Висновки по факту прийняття Постанови ВР по боротьбі з коронавірусом

21 жовтня 2020, 13:56
Власник сторінки
соціальний експерт
0
197
Висновки по факту прийняття Постанови ВР по боротьбі з коронавірусом

Політичні наслідки...

Висновки по факту прийняття Постанови ВР по боротьбі з коронавірусом:
1. Вчорашнє рішення Верховної Ради – визнання професійності і послідовності Юлії Тимошенко та «Батьківщини». Вона пропонувала діяти за цим чітким алгоритмом ще в березні, коли епідемія лише починалася. Скільки б життів Україна могла врятувати, якби влада діяла ще тоді? Скільки часу використати для підготовки до епідемічного цунамі?
2. Юлія Тимошенко продемонструвала позицію справжнього державника, для якого інтереси людей, інтереси країни є вищими за будь-які політичні розрахунки. Вона намагалася переконати Зеленського, але коли зрозуміла, що той просто тікає від відповідальності, фактично об’єднала навколо себе парламент. Бо виборці тиснуть навіть на «слуг народу», і нехтувати його думкою під пресингом «Батьківщини» вони не наважилися.
3. Юлія Тимошенко перехопила ініціативу. І тепер навіть Зеленський це розуміє. Зрозуміло, що й за виконанням постанови вона так само прискіпливо слідкуватиме, не дозволяючи Зеленському ухилитися.
4. Це лише перший крок і Тимошенко продовжує тиснути на владу вимагаючи зміни курсу. Показово, що вчора вона заявила про неспроможність уряду і «порадила» Зеленському якнайшвидше його замінити. Підкресливши при цьому – що «Батьківщина» не претендує на жодні посади...
5. Очевидно, що й результати місцевих виборів, на яких слугам мало що «світить» стануть черговим аргументом і важелем цього тиску.
Юлія Тимошенко і надалі демонструє, що вона системний політик і державний діяч. При цьому спирається не на зовнішні сили, а на українців, невдоволених цією владою. Це забезпечує сталість її позиції, послідовність і впевненість в собі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Верховная Рада,Батьківщина,Владимир Зеленский,уряд,постанова,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.