Слово про Олега Уруського

17 липня 2020, 21:48
Власник сторінки
журналист
0
27
Слово про Олега Уруського

Очевидно, що наші конкуренти і вороги не дуже задоволені прийняттям такого кадрового рішення і вони будуть намагатись дискредитувати Олега Уруського


Верховна Рада України ухвалила дуже важливе кадрове рішення.
Народні депутати України проголосували за призначення Олега Уруського на посаду Віце- прем’єр-міністра України, який буде займатись питаннями оборонно-промислового комплексу і розвитком стратегічних об’єктів промисловості.

-Олег Уруський у свій час закінчив військове училище, де отримав вищу військову інженерну освіту.
З часом Олег Семенович захистив дисертацію і став доктором технічних наук.
Він має значний досвід роботи на вищих управлінських посадах як в органах державної влади, так і в комерційних організаціях.-
підкреслив Олег Березюк,
директор Інституту глобальної політики і права, віце-резидент Українсько – Арабської Ділової Ради

Олег Уруський – це військова дисципліна, значний управлінський досвід і фундаментальні наукові знання, що дає підстави говорити про його значний потенціал і великі перспективи на шляху реалізаціі поставлених завдань.
Беззаперечно, що цього разу народні депутати України зробили правильний вибір.
Разом з тим не варто очікувати, що О.Уруському буде легко реалізовувати усі свої задуми і плани.
Не зайвим буде нагадати, що після розпаду СРСР Україна мала десятий у світі економічний і науково-технічний потенціал, що в результаті прийняття бездарних політичних рішень було майже повністю зруйновано.
Якщо вибудувати правильну стратегію і підібрати компетентні управлінські кадри, то ще багато що можна відновити.

Очевидно, що наші конкуренти і вороги не дуже задоволені прийняттям такого кадрового рішення і вони будуть намагатись дискредитувати Олега Уруського і відсторонити його від займаної посади.
-Тому тут потрібно подбати про те, щоб забезпечити йому всебічну підтримку і допомогти реалізувати усі поставлені завдання і стратегічні плани.- заявив Олег Березюк,
директор Інституту глобальної політики і права, віце-резидент Українсько – Арабської Ділової Ради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.