Мирні переговори мають бути на користь України

10 липня 2020, 18:55
Власник сторінки
лідер партії "За майбутнє"
0
2143

Необхідно відмовитися від таємних домовленостей, переговорний процес щодо подій на Донбасі має бути прозорим та зрозумілим для громадян.


Я категорично проти продовження війни, я категорично проти, щоб гинули наші хлопці, я категорично проти агресивних дій. Я за те, щоб домовлятися на користь України, не віддаючи ні клаптика нашої землі. Але домовлятися відкрито!

Але і за попередньої, і за нинішньої влади в офісі президента існує кулуарщина. І плівки з записом розмови людей, чиї голоси схожі на голоси Порошенка і Путіна, можуть бути правдивими. Про це, зокрема, свідчить промовиста ситуація в державі, за якої «здавався» Крим.

Чому ми не захищали Крим? Були якісь домовленості. Як вийшов Гіркін зі Слов’янська? Чому, коли ми його там оточили, не ліквідували?

Тому що це були не російські війська. Це були якісь найманці, яких Росія не визнавала. Ми не знаємо і не розуміємо, це була якась домовленість.

Він був в Одесі, коли я був головою ОДА, на День Незалежності 2014 року. Я не знав, а він вже знав, що під Іловайськом гинуть наші хлопці. А він стояв, приймав парад і сміявся.

Чому це відбувалося? Були якісь домовленості. Хто загнав їх в Іловайськ? Воїнів АТО, тих, хто стояв на Майдані, тих, хто взялись захищати Україну, тих, хто могли і хотіли захищати Україну, зібрали в одному місці в Іловайську і зробили так, що вони загинули... Кажуть 500, а я думаю, тисячі людей. Ніхто не знає правди.

Чому ми здали Дебальцеве – найважливіший залізничний вузол? Яким чином це відбулося? Чому були такі військові маневри? З ким була домовленість? Я не знаю. Але я розумію, що була якась домовленість.

І поки в Офісі президента будуть існувати ці кулуарні домовленості, українці не знатимуть правди ні про війну на Донбасі, ні про ситуацію з Кримом, ні про справжній економічний стан у державі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: переговоры на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.