ЗАРАДИ МИРУ

29 травня 2020, 14:14
Власник сторінки
0
85
ЗАРАДИ МИРУ

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав офіцерів Командування, котрі брали участь у миротворчих операціях, представляючи Україну, та провів відеоконференц

«Саме ваш досвід, набутий у районах проведення миротворчих операцій Організації Об’єднаних Націй, знадобився на початку російсько-української війни. Війни, що, на превеликий жаль, триває і досі», – наголосив Сергій Наєв. Разом із тим він виразив вдячність особовому складу вертолітного загону за добросовісне та якісне виконання миротворчих завдань і висловив впевненість у тому, що українські льотчики і надалі мають з максимальною відповідальністю ставитися до виконання поставлених завдань. Також Командувач звернув увагу командира окремого вертолітного загону на плідне співробітництво з іншими миротворчими контингентами. «Нинішня участь військовослужбовців Збройних Сил України в операціях з підтримання миру і безпеки сприяє зростанню міжнародного авторитету нашої Батьківщини та утверджує Україну як впливового суб’єкта в системі європейської і світової безпеки», – зазначив Сергій Наєв. Під час урочистостей присутні офіцери були відзначені Грамотами Командування Об’єднаних сил Збройних Сил України та цінними подарунками.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.