Кремлівські ЗМІ в ОРДЛО як зброя російської пропаганди в гібридній війні

23 квітня 2020, 20:39
Власник сторінки
0
168
Кремлівські ЗМІ в ОРДЛО як зброя російської пропаганди в гібридній війні

Утворивши на окупованих територіях Донбасу гібридні, терористичні організації «лднр» країна – агресор переслідує мету цією злочинної акції у створенні чогось схожого на мікрокопію самої сучасної рф.

Одним з головних інструментів на якому тримається тоталітарний російський режим є гебельсько - путінська пропаганда яка втілюється у цілком контрольованих кремлем засобах масової інформації. Влада рф через свої фейкові змі нав’язує своїм громадянам ілюзію стабільності і добробуту у власній державі і повний занепад у сусідніх країнах. Цим кремлівські злочинці прагнуть відволікти населення від провальної економічної політики керівництва, яка цілком залежить від експорту власних природних ресурсів. Нажаль подібне ганебне явище відбувається і на окупованих територіях Донбасу, де російська пропаганда створила свої філіали у вигляді «республіканських змі». Мешканці ОРДЛО, через блокування з боку російських бойовиків, позбавлені можливості переглядати канали українського телебачення. Натомість окупаційна влада транслює російські пропагандистські канали з усією їх потворність у вигляді телепередач з огидними рупорами кремля: кисіль – радіоактивний, соловій – розбійник та оленка – зливний бачок, а також місцеве телебачення яке один в один повторює путінську риторику російського телебачення. Така ж сама ситуація склалась із радіомовленням та газетами. Єдиний порятунок інтернет, де можна отримати справжню інформацію, неспотворену кремлівськими «кривими дзеркалами», але це не всім доступно. Дезінформація та інформаційна блокада чергові страшні злочини країни – агресора рф проти населення окупованих територій Донбасу. Російські окупанти позбавляють мешканців ОРДЛО можливості знати правду про політичну обстановку в світі, нав’язують чужу їм злочинну ідеологію, заставляють забути власну історію, намагаються зламати прагнення бути громадянами міцної європейської держави України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ДНР,ЛНР,гибридная война,агрессия России,ордло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.