Донський кізяк терористичної «ЛНР» влаштував збройне полювання на дітей.

03 квітня 2020, 11:24
Власник сторінки
0
1917
Донський кізяк терористичної «ЛНР» влаштував збройне полювання на дітей.

Принципи гуманності – це не про російсько-терористичні війська на окупованій території Донбасу, які вже не перший рік тримають у злочинному пеклі місцеве населення. Країна – агресор РФ постійно посила

Цього разу вже вкотре відмітились російські найманці – донські кізяки - розбійники з 6 окремого полку 2 АК ЗС РФ. Напередодні бойовик цього бандитського формування, як завжди на підпитку, вирішив «повчити життю» неповнолітніх хлопців міста Первомайськ, що на окупованій Луганщині. Підлітки одразу виявили в цьому горе – вояці алконавта зі стажем, довго не спілкуючись з цим неадекватом, словесно відправили в напрямку російського Ростова. Такий супротив дуже не сподобався російському окупанту і воно вирішило покарати п’ятнадцятирічних хлопчаків за допомогою вогнепальної зброї. Кремлівська обезяна відкрила вогонь по беззбройним підліткам, але на щастя п’яне опудало було не в змозі влучно поцілити тому ніхто не постраждав. Бездумна істота своєю хаотичною стріляниною налякало цілий квартал місцевих мешканців, пострілами пошкодило декілька автомобілей, вікно житлового будинку та вітрину магазину. Даний жахливий випадок свідчить про те, що ворог впевнений у своїй безкарності. Для цих нелюдів не існує ніяких моральних принципів, в їх існуванні головне грабіж та насильство. Життя цивільного населення ніщо для російського окупанта, навіть якщо це життя дитини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: российские войска,ЛНР,гибридная война,агрессия России,ордло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.